Tiedotteet

Lääkärikeskus Karhulinnan infektiovastaanotot toiminnassa

Lääkärikeskus Karhulinnassa pääset hengitystieinfektiovastaanotolle ja koronavirustestaukseen.

Myös oireettomien henkilöiden testaus (esim. matkustustarkoitukseen) on mahdollista.

Lääkärikeskus Karhulinnan hengitystieinfektiovastaanotto palvelee asiantuntijakeskus Bepopin katutasossa Isolinnankadun puolella.

Koronatestaukseen saapuminen on helppoa ja turvallista. Sisätiloihin otetaan rajoitettu määrä asiakkaita kerrallaan. Mahdolliset koronanäytteet otetaan sille varatussa huoneessa tarkkaa huolellisuutta noudattaen. Hengitystieinfektiovastaanotolla työskentelee hoitaja ja lääkäri.

Hengitystieinfektiovastaanotolle ohjataan kaikki potilaat, joilla on hengitysinfektio tai muita koronavirukseen viittaavia oireita ja jotka tarvitsevat lääkärin arviota.

Hengitystievastaanotolla voidaan myös tehdä pelkkiä koronavirustestejä potilaille, jotka eivät tarvitse lääkärin arviota. Arvio tarvittavista tutkimuksista tehdään jokaisen potilaan tilanteesta aina yksilöllisesti, minkä vuoksi nettiajanvaraus ei ole hengitystieinfektio-oireisten käytössä. Oireisen asiakkaan koronavirustestiin vaaditaan aina lääkärin lähete.

Ajanvaraus hengitystieinfektiovastaanotolle tai koronavirustestaukseen puhelimitse asiakaspalvelusta 02 724 8000.

Erillisen infektiovastaanoton ansiosta kaikkia asiakkaita pystytään palvelemaan turvallisesti. Muut vastaanotot toimivat 3. kerroksen tiloissa normaalisti.