Fysioterapeutti Mika Kerokoski aloittaa vastaanotot Lääkärikeskus Karhulinnassa

Lääkärikeskus Karhulinna saa riveihinsä paikallisen huippuosaajan, kun Mika Kerokoski (OMT, sertifioitu urheilufysioterapeutti) aloittaa fysioterapeutin vastaanotot asiantuntijakeskus Bepopissa. Mikalla on laajaa kokemusta ja hoito-osaamista monenlaisista tuki- ja liikuntaelimistön ongelmista sekä kaikenikäisten liikkujien ja urheilijoiden parissa toimimisesta.

Mitkä ovat erityisiä osaamisalueitasi?
Erityisosaamisalueitani ovat niska- ja hartiarenkaan olkapään, kyynärpään ja ranteen sekä selkä – ja lantiorenkaan, lonkan, polven ja nilkan ongelmat. Lisäksi hallitsen leikkausten jälkeisen kuntoutuksen. Kivun hoidossa käytän aktiivista harjoittelua, manuaalista terapiaa sekä akupunktiota.

Mitä odotat Lääkärikeskus Karhulinnassa toimimiselta?
Odotan Lääkärikeskus Karhulinnan toiminnassa laajaa ja tiivistä yhteistyötä muiden terveydenhuoltohenkilöiden kanssa. Odotan että pääsen osaltani kehittämään muiden ammattilaisten kanssa fysioterapiaa ja kuntoutusta kaikenikäisten ihmisten parhaaksi.

Miten vastaanotollesi pääsee?
Vastaanotolle voi tulla lääkärin lähetteellä tai ilman. Vastaanotolle pääsee varaamalla ajan nettiajanvarauksella, puhelimitse tai vaikka paikan päällä Lääkärikeskus Karhulinnassa.

Pitkään urheilijoiden parissa toimineena Mikalla on urheilulajituntemusta laidasta laitaan – niin yksilölajiurheilusta kuin joukkuelajeistakin. Hän on toiminut monen eri joukkueen apuna tehden muun muassa lihastasapainokartoituksia junioriurheilijoille. Lisäksi Mika on toiminut pitkään Noormarkun Nopsan ja Porin Tarmon fysioterapeuttina ja ollut mukana useissa kilpailutapahtumissa ensiaputoiminnassa.
Parhaimmillaan urheilijan terveydenhuollossa yhdistyy saumattomasti ennaltaehkäisevä fysioterapia ja muu terveydenhuolto. Vamman sattuessa on tärkeää päästä nopeasti diagnoosiin ja tehdä vuorovaikutteista yhteistyötä urheilulääkärin kanssa. Kilpakentille paluu tulee suunnitella yksilöllisesti ja turvallisesti, jotta vamma ei uusiudu tai synny liitännäisvammoja.