Työterveyshoitaja

Hakuaika päättyy 14.12.2022 klo 23.59

Haemme asiantuntijajoukkoomme työterveyshoitajaa

Karhulinnan työterveyshoitajana työskentelet työterveyshuollon ammattihenkilönä ja terveyden edistämisen asiantuntijana toimipisteellämme Porin keskustassa. Vastaat yhteistyössä asiakasyritystemme kanssa työterveyshuollon kokonaisuuden suunnittelusta, toteuttamisesta ja vaikuttavuuden seurannasta yhdessä muiden työterveyshuollon tiimin jäsenten kanssa. Arkeesi kuuluu työpaikkaselvitysten ja työterveyshuollon toimintasuunnitelmien tekeminen, terveystarkastusten toteuttaminen, terveysneuvonta ja ensiapuvalmiuden suunnittelu. Työterveyshoitajana toimit tärkeänä linkkinä asiakasyrityksen, sen työntekijöiden ja työterveyshuollon palveluiden välillä.

Odotamme sinulta:

 • ammattiosaamista ja terveydenhuoltoalan koulutusta
 • oma-aloitteisuutta ja tiimityötaitoja
 • iloista asiakaspalveluasennetta
 • halua olla mukana kehittämässä pian parivuotisen lääkärikeskuksemme arkea ja palveluja edelleen.
 • Aiempi työkokemus vastaavanlaisista tehtävistä katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle lämminhenkisen työilmapiirin ja välittävän työyhteisön, jossa pääset tekemään merkityksellistä työtä moniammatillisen tiimin tukemana. Meillä tehdään töitä viihtyisissä työtiloissa moderneilla työvälineillä.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Viveka Gustafsson, vastaava työterveyshoitaja
p. 040 8434061, [email protected]laakarikeskuskarhulinna.fi
. 

Lääkärikeskus Karhulinna on yksityinen lääkäriasema Porin keskustassa. Karhulinnalaisia yhdistää aito halu tuottaa laadukasta ja aidosti välittävää lääkäripalvelua ihmiseltä ihmiselle, ennakoivasti ja kokonaisvaltaisesti. Lääkärikeskus Karhulinnan palveluihin kuuluvat työterveyspalvelut yritysasiakkaille sekä yleislääkäri-, erikoislääkäri-, kuvantamis- ja laboratoriopalvelut yksityisasiakkaille. 

  Haluan jättää hakemukseni seuraaviin työtehtäviin

  Haluan myös jättää avoimen hakemuksen

  Yhteystiedot

  Koulutus, kielitaito ja suosittelijat

  Liitteet

  Lähettämällä lomakkeen hyväksyt henkilötietojen käsittelyn tietosuojaselosteidemme mukaisesti.