Karhulinnan tarina

Aito halu tuottaa laadukasta lääkäripalvelua ihmiseltä ihmiselle Satakunnan sydämessä. Tästä ajatuksesta alkoi tarinamme, jonka ensimmäinen sivu käännettiin kesäkuussa 2021, kun aidosti paikallinen lääkäriasema Karhulinna avasi ovensa Porissa.

Karhulinnan ytimeen kuuluu kotiseuturakkaus Satakuntaa kohtaan. Niin suuri rakkaus, että se näkyy ja kuuluu kaikessa tekemisessämme, jopa nimessämme. Karhulinnassa palvelee rautainen kattaus satakuntalaislähtöisiä lääketieteen ja terveyden alan ammattilaisia. Satakunta on koti, jossa asumme, kasvatamme lapsiamme ja palvelemme asiakkaitamme. Haluamme tuoda hyvää Satakuntaan ja satakuntalaisille.

Hoidamme potilaitamme siten, kuin itse haluaisimme omia läheisiämme hoidettavan. Lääkärimme ovat maineikkaita eri lääketieteen erikoisaloihin kouluttautuneita rautaisia asiantuntijoita. Palvelun henkilökohtaisuus on jokaiselle meille aidosti tärkeää, ja se näkyy lämpiminä kohtaamisina vastaanotoilla. Uskomme tarjoavamme parasta hoitoa silloin, kun tunnemme asiakkaamme pidemmältä ajalta ja voimme hoitaa ihmistä kokonaisuutena yksittäisten terveyshaasteiden sijaan.

Terveys koskettaa meistä jokaista. Joskus jopa huolettaa. Me Karhulinnassa haluamme huolehtia asiakkaidemme hyvinvoinnista ja madaltaa kynnystä lääkärissä käymiseen. Takaamme hyvän hoitoon pääsyn ja mahdollisimman lyhyen hoitoketjun. Hoitopäätökset perustamme eettiseen ja ammatilliseen arvioon parhaasta mahdollisesta hoidosta. Siitä, mikä on ihmiselle parhaaksi.

Palveluissamme on sydän mukana.