Saapuminen

Uusi asiakas

Ensimmäistä kertaa lääkärikeskuksessamme asioivia pyydämme ilmoittautumaan asiakaspalvelutiskillä noin 15 minuuttia ennen varattua aikaa. Nopeuttaaksesi asiointia voit käydä antamassa suostumuksen potilastietojesi käsittelyyn Omakanta-palvelussa.

Kassa- ja asiakaspalvelu ja lääkärien vastaanotot

Ilmoittautuminen arkisin 3. kerroksen asiakaspalvelutiskillä (käynti tiloihin BEPOPin kauppakäytävältä).

Ohjeet tutkimuksiin

Huomioithan, että tarvitset röntgen-, magneetti- ja ultraäänitutkimuksiin sekä laboratorioon aina lääkärin lähetteen. Tarkemmat ohjeet tutkimuksiin saat tarvittaessa asiakaspalvelusta tai lääkäriltä. Otathan mukaan henkilöllisyystodistuksen.

Laboratorio

Ilmoittaudu tutkimuksiin 3. kerroksen asiakaspalvelutiskillä. Laboratorioon kannattaa saapua noin 15 minuuttia ennen varattua aikaa verenkierron tasaamiseksi. Näin otettu näyte on myös laadukkaampi. Ilmoittaudu laboratorioon 3. kerroksen asiakaspalvelussa.

Kuvantaminen

Ilmoittaudu tutkimuksiin 3. kerroksen asiakaspalvelutiskillä. Kuvantamistutkimukseen kannattaa saapua vähintään 15 minuuttia ennen varattua aikaa.

Ennen vatsan ultraääni-tai magneettitutkimusta tulee syömistä välttää 6 tuntia ja juomista 2 tuntia ennen tutkimuksen alkua. Alavatsan tutkimuksissa olisi hyvä, jos virtsarakko ei ole täysin tyhjä. Jos tarvitset lisäohjeita, ole yhteydessä ajanvarauspuhelimeen 02 724 8000.

Toimenpiteet

Ohjeet toimenpiteisiin saat tarvittaessa asiakaspalvelusta, sairaanhoitajalta tai tutkimukseen ohjanneelta lääkäriltä.