Teija Vähäsalo

Suomi English

Ajanvaraukset vain: teija.vahasalo(a)laakarikeskuskarhulinna.fi (vastaanotollani ei ole tällä hetkellä kuntoutuspaikkoja, mutta voit tiedustella työnohjaus- ja tutkimusaikoja sekä mahdollisia myöhemmin vapautuvia kuntoutuspaikkoja minulta sähköpostitse tai puhelimitse puh. 044 979 3133).

Olen neuropsykologian erikoispsykologi, ja minulla on Kelan vaativan erityistason kuntouttajapätevyys (VET) sekä neuropsykologian alan työnohjaaja- ja kouluttajapätevyys (TOHJ). Olen työskennellyt pääosin lasten ja nuorten neurologisten sairauksien/vammojen ja kehityksellisten pulmien parissa vuodesta 2000 lähtien. Viime aikoina olen työskennellyt myös aikuisten kanssa. Teen lasten, nuorten ja aikuisten neuropsykologista kuntoutusta sekä lasten ja nuorten neuropsykologisia tutkimuksia. Lisäksi tarjoan neuropsykologista työnohjausta lähi- tai etäpalveluna.

Neuropsykologiseen kuntoutukseen ja tutkimuksiin ohjaudutaan lääkärin suosituksen/lähetteen perusteella. Kuntoutuksen tai tutkimuksen kustantajana voivat olla Kela, vakuutusyhtiöt, erikoissairaanhoito tai oman asuinpaikkakunnan kuntoutuksesta vastaavat tahot. Palveluihin voi hakeutua myös itsemaksavana asiakkaana.