Ajankohtaiset asiat, Uutiskirje

Yhdessä hyvinvointia edistämässä

Karhulinna lupaa asiakkailleen hyvää hoitoa, joka perustuu lääketieteelliseen näyttöön. Karhulinnassa halutaan taata hyvään hoitoon pääsy, mutta kuitenkin mahdollisimman lyhyellä hoitoketjulla.

Karhulinnassa ei haluta kuluttaa resursseja turhaan. Siksi lääketieteen asiantuntijat hyödyntävät toistensa kokemusta ja erikoisalaosaamista. Palvelu perustuu eettiseen ja ammatilliseen arvioon parhaasta mahdollisesta hoidosta ja tarpeellisista tutkimuksista – siitä, mikä on ihmiselle parhaaksi. Työterveyshuollon kautta yritysten henkilökunta saa apua nopeasti erikoissairaanhoitoakin vaativien palveluiden pariin.

Työterveyshuollon päätavoitteena on auttaa yrityksiä huolehtimaan terveellisestä ja turvallisesta työympäristöstä, ehkäistä työhön liittyviä sairauksia sekä ylläpitää ja edistää työntekijöiden työ- ja toimintakykyä.

– Aktiivisella työterveyshuollolla ja nopealla hoidolla on merkitystä. Meidän tehtävämme on tukea yrityksiä ja olla mukana jo varhaisessa vaiheessa, työterveyslääkäri Jonne Willman kertoo.