Ajankohtaiset asiat, Uutiskirje

Lääkärikeskus Karhulinnan tilalaajennus

Tilalaajennus valmistui Karhulinnan 1-vuotisjuhlien kunniaksi. Karhulinnan vastaanottotilat asiantuntijakeskus Bepopin 3 kerrossa laajenivat 12 uudella huoneella, noin 300 neliöllä. Uudet viihtyisät tilat mahdollistavat entistä laajemman palvelutarjonnan ja paremman palvelukokemuksen asiakkaillemme. Erikoisalat ovat täydentyneet viime syksystä ja uusia vastaanottajia on keväällä aloittanut ja tulossa lisää. Tällä hetkellä tarjontaa on lisätty korvalääkäreiden, ortopedian ja fysioterapian palveluissa.

Työterveyspalvelut muodostavat uusissa tiloissa entistä selkeämmän kokonaisuuden, jossa hoitoketjut toimivat viiveettä tarkoituksenmukaisesti. Tämä tapahtuu muun muassa lisäämällä laboratorion, ultraääni- ja magneettitutkimuksien resursseja.

Uudet vastaanottajat:

Heidi Perkiömäki, työterveyshoitaja
Antton Palomäki, ortopedian ja traumatologian erikoislääkäri
Dean Stewart, korva-, nenä- ja kurkkutautien erikoislääkäri
Hannu Rantala, gastroenterologian erikoislääkäri
Heli Liukkonen, naistentautien ja synnytyksien erikoislääkäri
Petteri Joukamaa, fysioterapeutti
Samuli Ylitalo, lastentautien erikoislääkäri