Pikku-uutiset, Uutiskirje

Etävastaanotto

Lääkärikeskus Karhulinnan verkkosivut ovat uudistuneet. Vieraile uudistetuilla nettisivuilla
osoitteessa www.laakarikeskuskarhulinna.fi.

Etävastaanotot

Nettisivu-uudistuksen myötä Lääkärikeskus Karhulinna kohtaa jatkossa asiakkaita sujuvasti ja laadukkaasti myös etävastaanotolla, jonka ansioista se pystyy palvelemaan asiakkaita sujuvasti jopa koko Suomessa.

Voit varata itsellesi sopivan etävastaanottoajan nettiajanvarauksesta tai puhelimitse 02- 724 8000, kuten tavallisenkin vastaanottoajan. Työterveysasiakkaiden etävastaanotot varataan työterveysasiakkaan nettiajanvarauksen puolelta.

Etävastaanotolla voidaan hoitaa rajoitetusti terveydentilaan liittyviä asioita, tarvittaessa asiakas ohjataan lähivastaanotolle, mikäli tilanne sitä edellyttää. Palvelun käyttö edellyttää vahvaa tunnistautumista. Lisätietoa löydät nettisivuiltamme.

Tervetuloa videovastaanotoille!