Pikku-uutiset, Uutiskirje

Hengitystieinfektiokauden aikana suosittelemme etävastaanottoa

Lääkärikeskus Karhulinna kohtaa asiakkaita sujuvasti myös etävastaanotolla. Etävastaanotolla saat helposti yhteyden Lääkärikeskus Karhulinnan lääkäriin tai muuhun asiantuntijaan ajasta ja paikasta riippumatta.

Voit varata itsellesi sopivan etävastaanottoajan nettiajanvarauksesta tai puhelimitse 02 724 8000, kuten tavallisenkin vastaanottoajan. Voit myös vaihtaa varaamasi ajan lähivastaanotosta etävastaanotoksi. Kysy tästä mahdollisuudesta lisää asiakaspalvelustamme 02-724 8000.

Etävastaanotolla voidaan hoitaa rajoitetusti terveydentilaan liittyviä asioita ja tarvittaessa asiakas ohjataan lähivastaanotolle, mikäli tilanne sitä edellyttää. Etäyhteys on toimiva monenlaisten yleislääkäritasoisten asioiden hoidossa. Näitä ovat esimerkiksi hengitystieoireet, iho-oireet, allergiaoireet, silmätulehdus ja matkailijan terveysneuvonta.

Lisätietoa: www.laakarikeskuskarhulinna.fi