Pikku-uutiset, Uutiskirje

Uusi vastaanottaja

Olemme saaneet uuden ammattilaisen, Elina Thalerin, osaksi Karhulinnan työterveyshuoltoa. Elina toimii Karhulinnassa työterveys- ja yleislääkärinä. Hän on työskennellyt työterveyshuollon lisäksi yleislääkärinä julkisissa palveluissa ja hänellä on kokemusta mielenterveyden haasteiden hoidosta. Työterveyslääkärin työssä häntä kiehtoo moniammatillinen työskentely työntekijöiden terveyden ja työkyvyn edistämiseksi yhdessä työnantajien ja muiden työterveyden asiantuntijoiden kanssa.

Elinan mielestä Karhulinnassa on mahtava tiimi ja hyvä yhdessä tekemisen meininki ja hän odottaakin opettavaista matkaa Karhulinnan ammattihenkilöiden kanssa.

Elinan juuret ovat syvällä Satakunnassa ja hieman maailmaa nähneenä hänestä on tuntunut hyvältä palata takaisin kotiin – Satakuntalaisuus asuu syvällä sydämessä.

”Odotan, että pääsen tutustumaan alueen yrityksiin ja yhdessä luomaan hyvinvointia Satakuntaan.”